Related image

پودر ژلاتین  با  بسته بندی های 25 کیلو گرمی وارد می شود.

خواص ژلاتین شامل 

توانایی در سفت شدن و ژله ای شدن آن در غلظت های بالا دارد.

  نگهداری آب ، به تاخیر انداختن سینرزیس ، جلوگیری از تراوش و کریستالیزاسیون قند.

توانایی در نگهداری حالت سوسپانسیون مواد غیر محلول ، بکار رفتن  در لایه محافظتی برای بادام های شکری.

توانایی برای تشکیل خامه شیرینی دار  mousse برای محصولاتی که هوادهی می شوند .

ژلاتین در سه بولوم بطور کلی دسته بندی می شود

ژلاتین با بلوم  100 - 80 برای تولید محصولاتی مانند آبمیوه

ژلاتین با بلوم  180 - 160 برا ی تولید محصولاتی مانند ژله ها و دسر ها و تولید محصولات قنادی

ژلاتین با بلوم  260 - 240 برای تولیدمحصولاتی مانند پاستیل ، ژله های آماده

بطور کلی با افزایش این بلوم مقدار چسیندگی و قوام ژلاتین در تولیدات بیشتر می شود و همچنین حجم  استفاده  از آن کاهش می یابد

 پودر ژلاتین با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم برای فروش موجود است. برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا با شماره های زیر تماس بگیرید: 88480545-88480546

 
منبع : بازرگانی آشنا |فروش پودر ژلاتین
برچسب ها : ژلاتین ,بلوم ,تولید ,محصولاتی ,توانایی ,محصولاتی مانند ,تولید محصولاتی ,تولید محصولاتی مانند